Solbriller med styrke

Linie

Solbriller med styrke

Er du på udkig efter solbriller, som passer til dit synsbehov? Hvis du overvejer solbriller med styrke, så er kommet til det helt rette sted hos Optica Thordsen. Vi forhandler nemlig alle de populære brands af solbriller med styrke, så du kan bevæge dig ud i sommersolen med klart syn og med den bedste beskyttelse mod UV-strålerne.

Hos Optica Thordsen tilbyder vi både salg og leje af solbriller med styrke. Dette gør vi naturligvis, så du kan vælge lige præcis den løsning, der passer dig bedst. Vi har mange års erfaring som optiker i Sønderborg, men vores kunder kommer ikke kun fra Sønderborg, Als og Aabenraa – de kommer også fra resten af Danmark, når der skal vælges solbriller med styrke.

Solbriller med styrke giver klart syn og UV-beskyttelse

solbrillerDet er ikke kun af kosmetiske grunde, at solbriller med styrke er glimrende værdi for pengene. Når du bevæger dig udenfor med dine normale briller på solskinsdage finder du hurtigt ud af, at solen kan blive meget skarp og blændende gennem brilleglassene. Dit syn skal være med dig hele livet, og går du og kniber øjnene sammen eller anstrenger dig for at se, når solen skinner, så kan det give ubehagelige konsekvenser i form af hovedpine, nakkespændinger og lignende, men det kan også forringe dit syn på længere sigt. Derfor anbefaler vi altid, at man benytter solbriller, hvis man har tendens til at anstrenge synet om sommeren, og bruger man allerede briller eller linser, så er solbriller med styrke det helt rigtige valg for dig.

Du finder et bredt udvalg af solbriller med styrke mellem mange brands og prisklasser hos vores optiker i Sønderborg. Vi har et stort udvalg af solbriller til både damer og herrer, og vi vejleder og rådgiver naturligvis om hvilke typer af solbriller med styrke, der passer perfekt til dig, og hvilke briller du med fordel kan vælge til din ansigtsform.

 

Gratis synstest ved køb af solbriller med styrke

Vælger du os, når du skal købe dine solbriller med styrke, så tilbyder vi altid en gratis syntest. Det gør vi for at være sikker på hvilke typer solbriller og hvilken styrke, der passer præcist til dig. På denne måde får du de rette solbriller med hjem første gang. Vi bestræber os på at forene kvalitet og service. Samtidig er grundighed og nærvær kerneværdier hos os.

 Køber du dine solbriller med styrke hos os kan de også kombineres med almindelige briller i en leje- og abonnementsordning. Så besøg os endelig i Sønderborg – så hjælper vi dig hele vejen med dine nye solbriller.

Find dine solbriller i Sønderborg

Du er velkommen til at bestille tid til en synstest, men du kan også bare kigge forbi for at se vores udvalg af for eksempel solbriller med styrke.  

Optica Thordsen footer logo

Solbriller med styrke giver klart syn og solbekyttelse på én gang

Overvejer du solbriller med styrke? Hos Optica Thordsen forhandler vi alle slags solbriller med styrke, almindelige solbriller uden styrke.

Vi tilbyder både salg og leje af solbriller. Vi har mange års erfaring som optiker, og vores kunder kommer ikke kun fra Sønderborg, Als og Aabenraa, men også fra resten af Danmark.

Gratis synstest ved køb af solbriller med styrke

Du finder et bredt udvalg med mange brands og prisklasser i vores brillebutik, og du får naturligvis en synsprøve, hvis du vælger solbriller med styrke. Vi har et stort udvalg af solbriller til både damer og herrer.

Vi kan i det hele taget opfylde alle behov inden for solbriller med eller uden styrke. Samtidig tilbyder vi rådgivning og vejledning. Solbrillerne kan for eksempel kombineres med almindelige briller i en leje- og abonnementsordning. Vi bestræber os på at forene kvalitet og service. Samtidig er grundighed og nærvær kerneværdier hos os.

Vi bestræber os på at forene kvalitet og service. Samtidig er grundighed og nærvær kerneværdier hos os.

Kom forbi for at se vores store udvalg af solbriller

Du er velkommen til at bestille tid til en synsprøve, men du kan også bare kigge forbi for at se vores udvalg af for eksempel solbriller med styrke. 

Optica Thordsen footer logo

Anbefal en ny kunde og vi belønner dig med et

Gavekort på 500 kr.