Brilleabonnement

Linie

Hvad koster et brilleabonnement?

ENKELTSTYRKE

Et brilleabonnement for briller med enkeltstyrke koster 135 kr. pr. måned. Uanset hvor mange briller og solbriller du lejer, er det månedlige beløb altid det samme. Ved leje af nyt sæt briller betaler du et engangsbeløb fra 600 kr. pr. brille. 

FLERSTYRKE

Et brilleabonnement for briller med flerstyrke koster 235 kr. pr. måned. Uanset hvor mange briller og solbriller du lejer, er det månedlige beløb altid det samme. Ved leje af nyt sæt briller betaler du et engangsbeløb fra 1200 kr. pr. brille.

ENKELTSTYRKE

135 kr. pr. måned.

Uanset, hvor mange modeller du lejer.

Ved leje af ny sæt briller betales engangsbeløb på fx 600,- kr. pr. brille.

FLERSTYRKE

235 kr. pr. måned.

Uanset, hvor mange modeller du lejer.

Ved leje af ny sæt briller betales engangsbeløb på fx 1200,- kr. pr. brille.

Derfor er et Brilleleje brilleabonnement en fordel for dig

Hvad end du har brug for enkelt- eller flerstyrke, solbriller med styrke eller briller til hele familien, så kan du få det gennem vores brilleabonnement. Og du kan roligt leje lige så mange briller, du ønsker – prisen forbliver den samme hver måned. Med et brilleabonnement får du altså briller på abonnement og kan således være sikker på altid at være opdateret på styrker og de nyeste trends inden for både briller og solbriller.

Du betaler blot et beskedent engangsbeløb ved leje af briller, og den månedlige ydelse (135 kr. eller 235 kr. alt efter, om det er enkeltstyrke eller flerstyrke) forbliver det samme uanset antal af lejede briller og solbriller. Derefter sker den månedlige betaling for dit Brilleleje brilleabonnement via BS. Det er både nemt, automatisk og helt uden ekstra omkostninger for dig at for briller på abonnement.

Alle de brillemærker, du finder i vores butik, er inkluderet i vores løsning med briller på abonnement, og vi sørger samtidig for, at alle briller monteres med glas i bedste kvalitet fra enten Essilor eller Rodenstock.

Brilleabonnement i Sønderborg udviklet med vores kunder

Vi udviklede vores brilleleje brilleabonnement i Sønderborg i 2002, og det har i mange år været vores kunders foretrukne måde at have briller på. Et brilleabonnement gør det nemlig muligt at få opfyldt alle behov og ønsker, uden at vores kunder behøver at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor har vi også løbende sammen med vores kunder udviklet, perfektioneret og finpudset denne service.

Uanset antallet af briller og solbriller, du lejer, så er et brilleabonnement med faste månedlige lejebeløb altid det samme, og du betaler et beskedent engangsbeløb pr. brille eller solbrille, som du lejer. Dette er inklusiv nogle af de bedste glas på markedet. Samtidig gør brilleleje det muligt hele tiden at være opdateret med den rigtige styrke, så du ser bedst muligt hele tiden. Det betyder rigtig meget, idet styrker normalt ændrer sig inden for 2 år. Et brilleabonnement gør det således også muligt at vælge ekstra briller til at skifte med, solbriller med styrke, skærmbriller, arbejdsbriller, læsebriller osv. Samtidig kan du få udskiftet dine glas for et beskedent beløb, hvis styrkerne ændrer sig, eller du skulle være uheldig at ridse dine glas.

Vores brilleabonnement i Sønderborg er den smarteste løsning til dig, der ønsker briller på abonnement og besøger os mere end en gang inden for 3 år, ligesom brilleleje også er særligt relevant for børn, der både ændrer deres styrker hyppigt, vokser fra deres briller og ridser deres glas. Vores brilleabonnement gælder for alle briller og solbriller i vores butik, hvor du finder et flot udvalg. Vi forhandler ubetinget nogle af de bedste mærker på markedet.

Kunne du tænke dig at høre mere om brilleabonnement, så kom gerne forbi butikken eller giv os et kald. En synstest er gratis og helt uforpligtende, og vi står klar til at hjælpe dig bedst muligt.

Optica Thordsen footer logo

Hvad koster et brilleabonnement?

ENKELTSTYRKE

Et brilleabonnement for briller med enkeltstyrke koster 135 kr. pr. måned. Uanset hvor mange briller og solbriller du lejer, er det månedlige beløb altid det samme. Ved leje af nyt sæt briller betaler du et engangsbeløb fra 400 kr. pr. brille. 

FLERSTYRKE

Dit brilleabonnement på briller med flerstyrke koster 235 kr. pr. måned. Dette beløb gælder, uanset hvor mange par briller du lejer. Har du brug for nye briller, betaler du et engangsbeløb fra 900 kr. pr. ny brille. 

Brilleabonnement udviklet i samarbejde med vores kunder

Vi udviklede vores brilleleje brilleabonnement i 2002, og det har i mange år været vores kunders foretrukne måde at have briller på. Brilleabonnementet gør det nemlig muligt at få opfyldt alle behov og ønsker, uden at vores kunder behøver at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor har vi også løbende sammen med vores kunder udviklet, perfektioneret og finpudset denne service. 

Uanset antallet af briller og solbriller du lejer, så er det faste månedlige lejebeløb altid det samme, og du betaler et beskedent engangsbeløb pr. brille eller solbrille, som du lejer. Dette er inklusiv nogle af de bedste glas på markedet. Samtidig gør brilleleje det muligt hele tiden at være opdateret med den rigtige styrke, så du ser bedst muligt hele tiden. Det betyder rigtig meget, idet styrker normalt ændrer sig inden for 2 år. Et brilleabonnement gør det således også muligt at vælge ekstra briller til at skifte med, solbriller med styrke, skærmbriller, arbejdsbriller, læsebriller osv. Samtidig kan du få udskiftet dine glas for et beskedent beløb, hvis styrkerne ændrer sig, eller du skulle være uheldig at ridse dine glas. 

Vores brilleabonnement er den smarteste løsning til dig, der besøger os mere end en gang inden for 3 år, ligesom brilleleje også er særligt relevant for børn, der både ændrer deres styrker hyppigt, vokser fra deres briller og ridser deres glas. Vores brilleabonnement gælder for alle briller og solbriller i vores butik, hvor du finder et virkelig godt udvalg. Vi forhandler ubetinget nogle af de bedste mærker på markedet. 

Kunne du tænke dig at høre mere om brilleabonnement, så kom gerne forbi butikken eller giv os et kald. En synstest er gratis og helt uforpligtende, og vi står klar til at hjælpe dig bedst muligt. 

Brilleabonnement

Hos Optica Thordsen tilbyder vi som noget helt særligt brilleleje brilleabonnement, der giver dig mulighed for at leje dine nye briller til en fast månedlig ydelse. Om du har brug for briller med enkelt- eller flerstyrkeglas, eller du mangler et par solbriller med styrke, så har du mulighed for at benytte dig af vores brilleleje. Og du kan roligt leje lige så mange briller, du har lyst til. Din månedlige ydelse er nemlig den samme uanset antallet af briller. 

Derfor er et brilleleje brilleabonnement en fordel for dig

Hvad end du har brug for enkelt- eller flerstyrke, solbriller med styrke eller briller til hele familien, så kan du få det gennem vores brilleabonnement. Alle de brillemærker, du finder i vores butik, er inkluderet i vores løsning med briller på afbetaling, og vi sørger samtidig for, at alle briller monteres med glas i bedste kvalitet fra enten Essilor eller Rodenstock. Og du kan roligt leje lige så mange briller, du ønsker – prisen forbliver den samme hver måned. Med et brilleabonnement kan du således være sikker på altid at være opdateret på styrker og de nyeste trends inden for både briller og solbriller. 

Du betaler blot et beskedent engangsbeløb pr. brille, du lejer, og den månedlige ydelse (135 kroner eller 235 kroner alt efter, om det er enkeltstyrke eller flerstyrke) forbliver det samme uanset antal af lejede briller og solbriller. Derefter sker den månedlige betaling for dit brilleleje brilleabonnement via BS. Det er både nemt, automatisk og helt uden ekstra omkostninger for dig. 

Optica Thordsen footer logo

Garanti og service

Linie

Hos Optica Thordsen kan du vælge imellem flere betalingsløsninger, og finde den, der bedst matcher dine behov.

Kontantkøb

Vi tilbyder alle former for kontantkøb af briller, solbriller og kontaktlinser. 

Købsordningen 3x0

Med vores købsordning 3×0 i forbindelse med brilleabonnement kan du betale i dit eget tempo. Del betaling af briller, kontaktlinser og solbriller op i flere bidder – helt uden at betale mere. Du vælger selv, om dine briller på afbetaling skal deles op i 12, 24 eller 36 måneder. Det koster 0 kr. i renter, 0 kr. i udbetaling og 0 kr. i gebyr. 

Brilleleje

For et fast lavt månedligt beløb kan du leje alle de briller, du ønsker, uanset glas, stel og mærker, med Optica Thordsens brilleleje.

Lejen gør det nemt for dig at holde dit syn og stil opdateret.

Det koster kun 135 kr. pr. måned – uanset, hvor mange briller, du lejer.

Du betaler blot et engangsbeløb, når du starter lejeaftale på et nyt par briller.

Derefter trækkes pengene automatisk via BS, og Nemt, automatisk og uden omkostninger for dig.

Tilvænningsgaranti og service i forbindelse med brilleabonnement

Som kunde hos Optica Thordsen får du automatisk op til 24 måneders garanti på fabrikationsfejl på både stel og glas. Derudover tilbyder vi også tilvænningsgaranti i forbindelse med dit brilleabonnement. 

Hos Optica Thordsen kan du vælge imellem flere betalingsløsninger og finde lige præcis den, der bedst matcher dine behov i forbindelse med brilleabonnement. 

Anbefal en ny kunde og vi belønner dig med et

Gavekort på 500 kr.