Briller til børn

Linie

Brilleleje på briller til børn i Sønderborg

Brilleleje er en ideel løsning, når det kommer til briller til børn. Ikke kun fordi deres syn ændrer sig hurtigt, men også fordi de hurtigere vokser fra deres børnebriller, så stellet skal udskiftes. Dertil kommer også, at børn og børnebriller oftere kommer ud i situationer, hvor de kan blive ridset eller ødelagt, hvorfor de også skal skiftes ud. Med brilleleje i forbindelse med briller til børn kan du nemt skifte børnebriller ud, når behovet opstår. 

Med leje af briller til børn får du: 

 • Et stort udvalg, fornuftige priser og høj kvalitet 
 • Mulighed for at udskifte børnebriller når som helst og hvor som helst 
 • En forsikringsordning, der allerede er inkluderet i brillelejen 
 • Mulighed for nemt at skifte til børnebriller, der passer til dit barns synsudvikling og vækst 
 • Smarte, lette og robuste børnebriller, der tåler børneleg 
 • Mulighed for at leje så mange briller til børn ad gangen, som der er behov for.

Vores brilleleje i forbindelse med briller til børn gælder for briller med enkeltstyrkeglas. Her er prisen 135 kr. om måneden, uanset hvor mange brillemodeller du lejer. Ved start af leje af nye briller til børn betaler du et engangsbeløb pr. brille på fx 400 kr. 

Lyder briller til børn som noget for dit barn? Book en synstest til dit barn allerede i dag og hjælp dit barn til et bedre syn med børnebriller. 

Professionel hjælp med synstest til børn

Hos Optica Thordsen i Sønderborg er vores team af optikere uddannet til at undersøge, afdække og løse synsproblemer gennem individuelt tilpassede synshjælpemidler og synstest til børn – om det er briller til børn, kontaktlinser eller andet. Vores mål er at afsløre eventuelle synsproblemer hos dit barn så tidligt som muligt bl.a. vha. en synstest til børn, så vi kan hjælpe med den rigtige løsning til dit barn. Disse synsproblemer kan enten vise sig i form af nærsynethed, stor langsynethed, bygningsfejl samt de mere alvorlige synsproblemer. Ligeledes er vores optikere trænet i at opdage behov, der kan kræve medicinsk behandling eller yderligere undersøgelse. I disse tilfælde sørger vi for henvisning til øjenlægen. 

Alt dette foregår blandt andet via en synstest til børn, der har til formål at afdække, hvorvidt der er behov for briller til dit barn. Skulle det vise sig, at dit barn har brug for briller, står vi klar til at hjælpe med at finde de helt rette briller specialdesignet til børn. I vores butik foretager vi synstest til børn og her finder du et stort udvalg af briller til børn fra de bedste mærker på markedet, så du kan være sikker på høj kvalitet, når de rette børnebriller skal vælges. 

Briller til børn

Børns syn kan ændre sig under hele deres opvækst, og det påvirker behovet for styrke i glassene. Derfor kræver det også hyppigere udskiftning af briller til børn end til voksne. Hvad end dit barn har brug for nye børnebriller, eller dit barn døjer med synsproblemer, så står vi hos Optica Thordsen klar til at hjælpe dit barn med briller – bl.a. med en synstest til børn. 

Er der behov for børnebriller?

Mange børn har problemer med synet, uden at de selv er klar over det. Børn har nemlig sjældent en opfattelse af, at de ser dårligt, hvilket skyldes, at de ikke har noget at sammenligne med. Synsproblemer er ikke bare en gene for barnet i dagligdagen. De synsrelaterede udfordringer kan være medvirkende årsager til indlærings- og adfærdsproblemer såvel som koncentrationsbesvær. Og desværre er det de færreste børn, der klager uopfordret over deres syn – heller ikke selvom dit barn på en eller anden måde selv opdager, at synet ikke er optimalt. Det kan derfor være vanskeligt at opdage for både dig som forældre og for barnets lærere, at der er behov for børnebriller. 

Har dit barn symptomer?

Det er vigtigt, at du som voksen holder øje med de typiske tegn på, at der er behov for briller til børn. Døjer dit barn med læsevanskeligheder, har svært ved at koncentrere sig, lider af hovedpine eller kniber øjnene sammen, når der skal læses, laves lektier eller andet, er dette tydelige tegn på, at du bør bestille tid til en synstest til børn. Ligeledes er det også vigtigt i forbindelse med briller til børn, at der er et bredt tværfagligt samarbejde mellem barn, forældre, lærere, læger og optikere, når det gælder om at opdage, undersøge og behandle børn med synsmæssige indlæringsproblemer, og det hele starter med en synstest til børn.

Professionel hjælp til briller til børn

Hos Optica Thordsen er vores team af optikere uddannet til at undersøge, afdække og løse synsproblemer gennem individuelt tilpassede synshjælpemidler. Om det er briller til børn, kontaktlinser eller andet. Vores mål er at afsløre eventuelle synsproblemer hos dit barn så tidligt som muligt, så vi kan hjælpe med den rigtige løsning til dit barn. Disse synsproblemer kan enten vise sig i form af nærsynethed, stor langsynethed, bygningsfejl samt de mere alvorlige synsproblemer. Ligeledes er vores optikere trænet i at opdage behov, der kan kræve medicinsk behandling eller yderligere undersøgelse. I disse tilfælde sørger vi for henvisning til øjenlægen. 

Alt dette foregår blandt andet via en synstest til børn, der har til formål at afdække, hvorvidt der er behov for briller til børn. Skulle det vise sig, at dit barn har brug for briller, står vi klar til at hjælpe med at finde de helt rette. I vores butik finder du et stort udvalg af briller til børn fra de bedste mærker på markedet, så du kan være sikker på høj kvalitet, når de rette briller skal vælges. 

Brilleleje i forbindelse med briller til børn

Brilleleje er en ideel løsning, når det kommer til briller til børn. Ikke kun fordi deres syn ændrer sig hurtigt, men også fordi de hurtigere vokser fra deres briller, så stellet skal udskiftes. Dertil kommer også, at et barn med briller oftere kommer ud i situationer, hvor de kan blive ridset eller ødelagt, hvorfor de også skal skiftes ud. Med brilleleje i forbindelse med briller til børn kan du nemt skifte dit barns briller ud, når behovet opstår. 

Med leje af briller til børn får du: 

 • Et stort udvalg, fornuftige priser og høj kvalitet. 
 • Mulighed for at udskifte barnets briller når som helst, hvor som helst. 
 • En forsikringsordning, der allerede er inkluderet i brillelejen. 
 • Mulighed for nemt at skifte til briller, der passer til dit barns synsudvikling og vækst. 
 • Smarte, lette og robuste briller, der tåler børneleg. 
 • Mulighed for at leje så mange briller ad gangen, som der er behov for. 

Vores brilleleje i forbindelse med briller til børn gælder for briller med enkeltstyrkeglas. Her er prisen 135 kr. om måneden, uanset hvor mange brillemodeller du lejer. Ved start af leje af nye briller til børn betaler du et engangsbeløb pr. brille på fx 400 kr. 

 

Lyder briller til børn som noget for dit barn? Book en synstest til børn allerede i dag og hjælp dit barn til et bedre syn med briller.

Briller til børn

Børns syn kan ændre sig under hele deres opvækst, og det påvirker behovet for styrke i glassene. Derfor kræver det også hyppigere udskiftning af briller til børn end til voksne. Hvad end dit barn har brug for nye briller, eller dit barn bøjer med synsproblemer, så står vi hos Optica Thordsen klar til at hjælpe dit barn med briller. 

Er der behov for briller til børn?

Mange børn har problemer med synet, uden at de selv er klar over det. Børn har nemlig sjældent en opfattelse af, at de ser dårligt, hvilket skyldes, at de ikke har noget at sammenligne med. Synsproblemer er ikke bare en gene for barnet i dagligdagen. De synsrelaterede udfordringer kan være medvirkende årsager til indlærings- og adfærdsproblemer såvel som koncentrationsbesvær. Og desværre er det de færreste børn, der klager uopfordret over deres syn – heller ikke selvom dit barn på en eller anden måde selv opdager, at synet ikke er optimalt. Det kan derfor være vanskeligt at opdage for både dig som forældre og for barnets lærere, at der er behov for briller til børn. 

Derfor er det vigtigt, at du som voksen holder øje med de typiske tegn på, at der er behov for briller til børn. Døjer dit barn med læsevanskeligheder, har svært ved at koncentrere sig, lider af hovedpine eller kniber øjnene sammen, når der skal læses, laves lektier eller andet, er dette tydelige tegn på, at du bør bestille tid til en synstest til børn. Ligeledes er det også vigtigt i forbindelse med briller til børn, at der er et bredt tværfagligt samarbejde mellem barn, forældre, lærere, læger og optikere, når det gælder om at opdage, undersøge og behandle børn med synsmæssige indlæringsproblemer. 

Optikeren er trænet i at afdække evt. problemer

Hos Optica Thordsen er vores team af optikere uddannet til at undersøge, afdække og løse synsproblemer gennem individuelt tilpassede synshjælpemidler.

Vores mål er at afsløre eventuelle synsproblemer hos dit barn så tidligt, som muligt. De kan vise sig i form af nærsynethed, stor langsynethed, bygningsfejl, samt mere alvorlige synsproblemer.

Optica Thordsens optikere er ligeledes trænet i at opdage behov, der kan kræve medicinsk behandling eller undersøgelser. I de tilfælde, henviser vi jer til en øjenlæge.

Anbefal en ny kunde og vi belønner dig med et

Gavekort på 500 kr.